Algemene informatie voor de 10.000 Loop deelnemers.

 

Wil jij deelnemen aan dit spannende evenement?

Geloof jij in een Europa voor de mensen?

Voldoe je aan de volgende eisen?

Schrijf je dan vandaag nog in voor het deeltraject waaraan jij wilt deelnemen!

 

Vereisten: deelnemers moeten

 

  • een burger zijn van een EU-land,
  • meerderjarig zijn,
  • en in staat zijn om het traject van de route in ca. 9 minuten te voltooien.

 

 

Aan elke loper zal een specifieke looproute worden toegewezen van ongeveer twee kilometer, in de sectie die door hen is gekozen. Als er meerdere lopers voor één deeltraject zijn dan het aantal beschikbare looproutes, zal een loting plaatsvinden.

Waar mogelijk zal voor elke looproute een reserve-loper worden toegewezen. Diegenen die niet zijn gekozen als loper of reserve-loper zullen, op aanvraag, op een wachtlijst voor dit deel van de route worden gezet.

Elke loper, reserve-loper en personen op de wachtlijst dienen een lopersverklaring te ondertekenen.

De feitelijke route van elk traject kan op korte termijn veranderen.

Inschrijfgeld is niet nodig, maar we ontvangen graag donaties van de deelnemers, elk bedrag is welkom, € 1 bijvoorbeeld!

 

 

 

Hoe werkt het:

 

  • Vul het online inschrijfformulier in.
  • Nadat de aanvragen zijn beoordeeld en de looproutes zijn toegewezen, worden de resultaten hier gepubliceerd.
  • Wij zullen je via e-mail laten weten wanneer de overzichten beschikbaar zijn.
  • Alle lopers, reserve-lopers en personen op de wachtlijst dienen de lopersverklaring te ondertekenen en terug te sturen op de aangegeven datum en tijd. De uiterste datum om de verklaring in te dienen wordt tegelijkertijd met de lijst van lopers aangekondigd. Als de lopersverklaring niet op de aangegeven datum en tijd is ontvangen, dan schuiven de reserveloper en/of deelnemers omhoog op de wachtlijst.
  • Als het maken van de schema's is afgerond, worden de lopers geïnformeerd over de tijden (datum, tijdstip) waarop ze klaar moeten staan aan het begin van de route die zij gaan lopen. We moeten helaas om begrip vragen in geval van oponthoud.
  • Kinderen en tieners mogen zich ook opgeven als zij voldoen aan alle andere eisen en hun ouder(s)/verzorger(s) toestemming geven en zij door ten minste één wettelijke voogd worden begeleid in hun traject. Jongeren de tussen de 14 en 18 jaar mogen ook alleen lopen, mits hun ouder(s)/verzorger(s) bereid zijn om daarvoor de verantwoordelijkheid op zich te nemen.

 

 

 

 

 

 

 

Deze Nederlandse vertaling is tot stand gekomen dankzij Translators without Borders (TWB), een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie, die zich richt op de ondersteuning van NGO’s door hun humanitaire werk te verbreiden door gratis, professionele vertalingen. Vertaler: adeQuaat Translation Services (twitter: @adequaat)

Closeness creates understanding -

Distance causes misunderstanding!

Current topic on Facebook:

Corona!