Dames en Heren,

Burgemeester, locoburgemeester, raadsleden en gemeentelijke vertegenwoordigers,

 

Als onderdeel van het evenement de "10.000 Loop" en als de initiatiefnemers, hebben wij bij fairstep ® een voorlopige looproute opgesteld dwars door alle landen van de Europese Unie. Momenteel Loopt deze route ook door uw provincie. U kunt de exacte route hier bekijken en beschouwen. Volgens de huidige plannen zal de "10.000 Loop" worden georganiseerd in de periode van april tot oktober. Hier vindt u ook de verwachte periode waarin de Loop in uw provincie zal plaatsvinden.

 

Om dit evenement uit te voeren, verzoeken wij u vriendelijk uw goedkeuring en uw gewaardeerde deelname.

Bent u gereed om deel te nemen aan deze bijzondere gebeurtenis? Wij verzoeken u deze akkoordverklaring volledig in te vullen en te ondertekenen alvorens deze naar ons te retourneren.

 

Bekijk de huidige actieve route door uw gemeente. Als onze suggestie geheel of gedeeltelijk ongeschikt of lastig is voor u, dan staan wij uiteraard open voor alternatieve suggesties. Zijn er plaatsen van belang die de route zou moeten passeren? Zijn er (gedeeltelijke) secties die onbegaanbaar of zelfs gevaarlijk zijn voor de lopers?

 

Om dit aan te geven kunt u gebruik maken van de door ons geleverde link van Google Maps. Hierin kunt u de gewenste wijzigingen aanbrengen. De bijgewerkte koppeling, met inbegrip van een beschrijving en eventuele andere aantekeningen, kunt naar ons terugsturen.

 

Wij waarderen het ook erg als u het onderwerp zou willen bespreken en coördineren met uw buurgemeenten.

 

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden via telefoonnummer +49- (0) 7971-9122207, of via e-mail: community@fairstep.org

 

Hartelijk dank voor uw medewerking.

 

Verklaring van instemming van de provinc
Adobe Acrobat Dokument 26.7 KB

 

 

 

 

 

Deze Nederlandse vertaling is tot stand gekomen dankzij Translators without Borders (TWB), een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie, die zich richt op de ondersteuning van NGO’s door hun humanitaire werk te verbreiden door gratis, professionele vertalingen. Vertaler: adeQuaat Translation Services (twitter: @adequaat)

 

 

Closeness creates understanding -

Distance causes misunderstanding!

Current topic on Facebook:

Corona!