om os

 

fairstep er en selvstændig hjælpeorganisation, som blev grundlagt som en almennyttig iværksætterforening som forløber til et almennyttigt anpartsselskab.

 

  

 Det er vores mål at skabe forståelse for europæiske menneskers kultur, levevis og livsvilkår igennem almennyttige projekter i alle lande inden for den Europæiske Union og, i fremtiden, i hele Europa.

 

Vi repræsenterer den opfattelse, at det vigtigste samfundsmæssige skridt i det 21. århundrede er en fælles vej for alle europæere. Det er vores faste overbevisning, at vi kun kan overvinde de vanskeligheder, vi vil støde på i den forbindelse, hvis vi står sammen.

Vi ønsker at betræde denne vej sammen med alle mennesker i Europa – med værdighed, tolerance, menneskelig respekt og gensidig tillid.

 

Uden disse attributter, vil det ikke lykkes for nogen af os.

 

Vi er overbeviste om, at vi står over for en enestående historisk chance

 

  • for at kunne møde hinanden i fred
  • for at lære af de sociale forskelligheder, som f.eks. kulturelle forskelligheder, inden for Europa
  • for at opleve dem
  • og for at kunne berige alle vores liv hermed.

 

Det er vores håb, at mange mennesker vil ledsage os på denne vej og hjælpe os med at gøre Europa til et kontinent af frie, oprigtige mennesker.

 

For vi er alle europæere – det skal vi blot forstå og acceptere!

 

fairstep har på ingen måde politiske, religiøse eller økonomiske formål.

 

Vi handler udelukkende på baggrund af FN’s menneskerettigheder.

 

 

 

 

 

 

 

Den danske oversættelse er arrangeret af Translators without Borders (TWB), en selvstændig nonprofit-organisation, som hjælper ikke-statslige organisationer med at udvide deres humanitære arbejde ved at tilbyde gratis professionelle oversættelser. Oversætter: Pernille Kienle

Closeness creates understanding -

Distance causes misunderstanding!

Current topic on Facebook:

Corona!