Hyvät naiset ja herrat, pormestari, pormestarit, kaupunginvaltuutetut ja yhteisön johtajat,

 

Me, fairstep -aloitteen perustajat olemme suunnitelleet  "10 000:n Juoksun" ("The run of the 10, 000") juoksureitin kuljemaan  Euroopan unionin maiden alueella. Tämän suunnitelman mukaan juoksureitti tulisi kulkemaan myös teidän kuntanne kautta. Tarkkaa reittiä voitte tutkia täällä. Näillä näkymin "10 000:nJuoksu" tulisi toteutumaan aikavälillä Huhtikuusta Lokakuuhun vuonna. Täältä näette myös milloin juoksu tulisi arvion mukaan kulkemaan teidän kuntanne kautta.

 

Jotta tämä tapahtuma voi toteutua, me pyydämme teitä ystävällisesti antamaan suostumuksenne ja ottamaan osaa tähän projektiin. Oletteko halukkaita osallistumaan tähän erityislaatuiseen tapahtumaan? Siinä tapauksessa pyydämme täydellisesti täyttämään, allekirjoittamaan ja lähettämään meille Suostumuksen ilmoittaminen -lomakkeen.

 

Olkaa ystävälliset ja tutkikaa teidän kuntanne alueella kulkevaa  reittiosuutta. Jos valitsemamme reitti on kokonaan tai osittain tarkoitukseen sopimaton, olemme luonnollisesti avoimia vaihtoehtoisille ehdotuksille. Onko alueella näkemisen arvoisia kohteita, joihin reitin tulisi poiketa? Onko joku juoksuosuus kulkukelvoton tai jopa vaarallinen juoksijoille?

 

Käyttäkää tätä tarkoitusta varten alla olevaa Google Maps- linkkiä. Merkitkää siihen haluamanne muutos ja lähettäkää meille korjattu linkki sisältäen kuvauksen tai selityksen muutoksesta. Toivomme teidän ystävällisesti ymmärtävän jos kaikkia ehdotuksia ei voida 100 -prosenttisesti toteuttaa.

 

Olkaa hyvät ja keskustelkaa ja koordinoikaa reittiä myös naapurikuntanne kanssa.

 

Me vastaamme kysymyksiinne puhelimitse ( +49-(0)7971-9122207) tai sähköpostitse (community@fairstep.org.).

 

Kiitämme teitä yhteistyöstä.

 

Kunnan suostumuksen ilmoittaminen_antami
Adobe Acrobat Dokument 26.2 KB
Försäkran om samtycke från län_kommun.pd
Adobe Acrobat Dokument 26.6 KB

 

 

 

 

 

Suomenkieliset sivut on saksasta suomeksi kääntänyt Erja Stegehuis.

 

 

Closeness creates understanding -

Distance causes misunderstanding!

Current topic on Facebook:

Corona!