Λογαριασμοί δωρεών

 

Ό,τι κάνουμε μόνο για τον εαυτό μας, πεθαίνει μαζί μας. Ό,τι κάνουμε για τους άλλους και τον κόσμο, παραμένει και είναι αθάνατο. – Άλμπερτ Πάικ


 

 

Σας παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε για την κατάθεση της δωρεάς σας στη fairstep κάποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

 

Σας παρακαλούμε να μας καταθέτετε τις δωρεές σας μόνο σε ευρώ.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας

 

Η ομάδα της fairstep

 

 

    Baden-Württembergische Bank

fairstep - gemeinnützige Unternehmergesellschaft

IBAN: DE54 6005 0101 0008 6120 05

Swift/BIC: SOLADEST

 

 

Απόδειξη δωρεάς:

 

Οι δωρεές έως € 100,00 γίνονται συνήθως αποδεκτές από την Εφορία, κατά τη υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης, χωρίς απόδειξη.

 

Για δωρεές άνω των € 100,00 θα εκδοθεί αυτομάτως τον Ιανουάριο του επόμενου έτους η αντίστοιχη απόδειξη για φορολογική χρήση.

 

Για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος, όπως και μείωσης του κόστους, οι αποδείξεις για τις δωρεές εκδίδονται μόνο σε μορφή PDF και αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Γι' αυτό το λόγο θα πρέπει να αναφέρετε πάνω στο καταθετήριο τη διεύθυνση e-mail σας.

 

 

 

 

 

 

 

Η μετάφραση στα ελληνικά πραγματοποιήθηκε από τους Translators without Borders (TWB - Μεταφραστές χωρίς Σύνορα), έναν ανεξάρτητο κοινωφελή οργανισμό, ο οποίος υποστηρίζει τις ΜΚΟ, έτσι ώστε, να αναπτυχθεί το ανθρωπιστικό τους έργο, παρέχοντας δωρεάν επαγγελματικές μεταφράσεις. Μεταφραστής: Ειρήνη Κούκια

 

 

Closeness creates understanding -

Distance causes misunderstanding!

Current topic on Facebook:

Corona!