Αγαπητές Κυρίες, αγαπητοί Κύριοι

Νομάρχες, Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι & Υπεύθυνοι Κοινοτήτων,

 

στα πλαίσια της δράσης «Δρόμος των 10.000» έχουμε εκπονήσει, με πρωτοβουλία της fairstep®, μια προσωρινή διαδρομή μέσα από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή η διαδρομή διασχίζει και το δικό σας Δήμο. Έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε και να αξιολογήσετε την ακριβή διαδρομή. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, ο «Δρόμος των 10.000» θα διεξαχθεί το διάστημα, μεταξύ Απριλίου και Οκτωβρίου. Το διάστημα κατά προσέγγιση στο οποίο θα διασχίσουμε το δικό σας Δήμο αναγράφεται, επίσης, στο παρόν.

 

Για να μπορέσουμε να διεξάγουμε αυτή την εκδήλωση, παρακαλούμε για την έγκρισή σας και την πολύτιμη υποστήριξή σας.

Προτίθεστε να συμμετάσχετε σε αυτή τη μοναδική εκδήλωση; Τότε θα σας παρακαλούσαμε να συμπληρώσετε πλήρως τη δήλωση συναίνεσης, να την υπογράψετε και να μας την επιστρέψετε.

 

Παρακαλούμε, όπως ελέγξετε την τρέχουσα διαδρομή μέσω του Δήμου σας. Σε περίπτωση που η πρότασή μας είναι πλήρως ή μερικώς ακατάλληλη, θα χαρούμε να μας προτείνετε κάποια εναλλακτική διαδρομή. Μήπως υπάρχουν αξιοθέατα τα οποία θα έπρεπε να περνά η διαδρομή; Μήπως κάποιο τμήμα της διαδρομής είναι ιδιαίτερα δύσκολο, ακόμη και επικίνδυνο για τους δρομείς;

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση Google Maps που σας παρέχουμε, προκειμένου να καταχωρήσετε τις επιθυμητές αλλαγές. σας παρακαλούμε να μας στείλετε τη νέα σύνδεση μαζί με μια περιγραφή ή αιτιολόγηση των αλλαγών σας. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας, σε περίπτωση που δεν υλοποιηθούν όλες οι προτάσεις κατά 100%.

 

Θα σας παρακαλούσαμε να συνεννοηθείτε και να συντονιστείτε και με τους παρακείμενους Δήμους.

 

Για τυχόν ερωτήσεις, παραμένουμε στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο (+49 7971 9122207) ή στο email (community@fairstep.org).

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία σας.

 

Declaration of consent GR_CY.pdf
Adobe Acrobat Dokument 52.2 KB

 

 

 

 

 

Η μετάφραση στα ελληνικά πραγματοποιήθηκε από τους TranslatorswithoutBorders(TWB - Μεταφραστές χωρίς Σύνορα), έναν ανεξάρτητο κοινωφελή οργανισμό, ο οποίος υποστηρίζει τις ΜΚΟ, έτσι ώστε, να αναπτυχθείτο ανθρωπιστικό τους έργο,παρέχονταςδωρεάν επαγγελματικές μεταφράσεις.Μεταφραστής: Ειρήνη Κούκια

Closeness creates understanding -

Distance causes misunderstanding!

Current topic on Facebook:

Corona!